Prikazano 1-6 od 6 rezultata

Deking podovi

Deking podovi

Deking podovi su podovi koji se sastoje od ploča ili dasaka od drveta ili drugog prirodnog materijala koji se postavljaju na postojeći pod. Oni su estetski privlačni i daju prirodan izgled prostoru u kojem se koriste.

Veštačka trava

Veštačka trava

Veštačka trava kao podna obloga je sve popularnija u poslednjih nekoliko godina. To je sintetički proizvod koji imitira izgled prirodne trave.

Parket

Parket

Parket je vrsta podne obloge koja se sastoji od ploča drveta koje su spojene na sebe i postavljene na pod. Postoji nekoliko vrsta parketa, uključujući masivni parket, koji se sastoji od jednog sloja drveta, i laminatni parket, koji se sastoji od više slojeva drveta i koji je jeftiniji od masivnog parketa.

Tekstilne ploče

Tekstilne ploče

Tekstilne ploče su podne obloge čija je osnovna specičnost modularnost. Tekstilne ploče dolaze uglavnom kvadratnom obliku i zbog toga, ali naravno i prednosti koje su proizašle iz same strukture proizvoda odlično su rešenje za pod kada se radi o poslovnim i javnim objektima.

Laminat

Laminat

Laminat je vrsta sintetičkog podnih obloga koja se sastoji od višeslojnog materijala koji se sastoji od drveta ili drugog prirodnog materijala, koji je prekriven slojem melamin-formaldehida ili drugim sintetičkim materijalima.